Oprostite nam našu ružnu prošlost: Poruka zvezde Brazila tera suze na oči

Nismo uspeli u važnom trenutku i sve smo vas izneverili. Oprosti Brazile i hvala ti na ljubavi i podršci. Bili ste sjajni! Brazil će da osvoji svet 2026. godine, zapamtite ovo, napisao je Vinicijus Žunior.

Redakcija
11. decembar 2022, 3:07

Rafinja, Vinisujus, Paketa i Nejmar, reprezentativci Brazila. (Foto: Getty Images)

 Fudbaler Real Madrida i brazilski reprezentativac Vinicijus Žunior obećao je da će njegova selekcija da osvoji Svetsko prvenstvo 2026. godine koje se igra u Kanadi, SAD i Meksiku. "Karioke" su bile jedan od najvećih favorita za osvajanje Mundijala u Kataru, ali su Nejmar, Kazemiro i ekipa eliminisane od Hrvatske u četvrtfinalu Svetskog šampinat  posle penala.

"Plakao sam na terenu, plakao sam u svlačionici, plakao sam u avionu, plakao sam kad sam došao kući i plakaću kad god pomislim koliko smo bili blizu... Najgori dan u mom životu"
, napisao je Vinicijus na društvenim mrežama.

Fudbaler Reala je razočaran posle eliminacije sa Mundijala.

"Ovaj tekst sam napisao i obrisao nekoliko puta. Reči ne mogu da opišu razočarenje, ali suze ostaju. Osmeh je nestao. Biće mi potrebno vreme da ponovno pronađem sreću. Ali volim fudbal i to će da mi da nove prilike da vratim Brazil tamo gde zaslužuje da bude, na vrh! Božji planovi su dosta veći od naših. Vratićemo se jači nego ikada".

Brzonogi krilni napadač se još jednom izvinio Brazilcima.

"Nismo uspeli u važnom trenutku i sve smo vas izneverili. Oprosti Brazile i hvala ti na ljubavi i podršci. Bili ste sjajni! Brazil će da osvoji svet 2026. godine, zapamtite ovo", naveo je Vinicijus.