Nije ni čudo što su "karioke" eliminisane od Hrvatske: Brazil gubi, Nejmar plače, a on namiguje devojkama!

Karlos Enrike, jedan od najboljih prijatelja brazilskog superstara Nejmara bio na tribinama sa devojkom Gabrijelom, a TV kamere su ga "ulovile" u nezgodnom trenutku.

Redakcija
12. decembar 2022, 10:42

Karlos Enrike i Gabrijela. (Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca)

Tekle su reke suza! Brazil je eliminisan u četvrtfinalu Mundijala posle slabijeg izvođenja penala protiv Hrvatske što je izazvalo šok u zemlji "kafe i sambe". Uz to, veliki broj navijača u žutim dresovima ispunio je tribine stadiona u Kataru ali ništa nije vredelo.

Brazilski fudbaleri imali su podršku porodice, supruga, dece i velikog broja ličnih prijatelja na svakom meču. Nejmar je prednjačio, u Katar je doveo mnogo svojih i rođaka i drugara. Mečeve je gledao i Karlos Enrike koji je u Katar došao sa zanosnom devojkom Gabrijelom. Jedan od najboljih Nejmarovih prijatelja. Naravno, njih dvoje su zajedno bili i na tribini.

Međutim, TV kamere su ih zumirale u nezgodnom trenutku. Naime, Enrike je držao mobilni telefon, sa uključenom kamerom za "selfi", kako bi njegova devojka Gabrijela mogla da se našminka. Dok se Brazilka ulepšavala, Karlos je namignuo mladoj dami koja je bila pored njih.

Gabrijela je sve videla, napravila čudan izraz lica što je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama. Ovaj video pregledalo je više od 12.000.000 ljudi!


Best thing I've seen at the World Cup so far pic.twitter.com/wTB6SyzPLI