Vladan MIlojević dobio tri top pojačanja: Zvezdin dres sada nosi i srpski Lionel Mesi!

Trojica najtalentovanijih igrača Zvezdine generacije igrača rođenih 2005. sada su pod komandom Vladana Milojevića, a treninzima su se priključili i Adem Avdić Veljko Milosavljević i Andrija Maksimović.

Redakcija
6. april 2024, 8:35

Andrija Maksimović. (Foto: www.crvenazvezdafk.com)

Lakše se diše na Marakani! Crvena zvezda je u prolećnom delu sezone uspela da stigne i prestigne Partizan na tabeli Superlige Srbije. Crveno-beli imaju velikih četiri boda prednosti. Pored šampionske titule i trofeja u Kupu Srbije, pred povratnikom u klub, trenerom Vladanom Milojevićem, cilj je i da se u vatru ubacuju mladi igrači. 

Primer kako rade na Marakani je meč protiv IMT koji je zveda dobila sa 2:0. Na terenu su se našla čak sedmorica fudbalera mlađih od 21 godine. Uz reprezentativce Novog Zelanda i Burkine Faso Marka Stamenića i Nasera Đigu, bili su i srpski talentovani fudbaleri Ognjen Mimović, Jovan Šljivić, Viktor Radojević, Nikola Knežević i Uroš Sremčević. Sve "bonus" igrači!

Prvom timu aktuelnog šampiona Srbije su priključeni i levi bek Adem Avdić (16), zatim i vezisti Veljko Milosavljević (16) i Andrija Maksimović (16) koji su već debitovali za prvi tim na utakmici Kupa Srbije protiv Trajala, u jesenjem delu sezone, pod komandom Baraka Bahara.

"Sa prvotimcima trenirali i mladi fudbaleri Veljko Milosavljević i Andrija Maksimović, a seniorskom timu je priključen i talentovani levi bek rođen 2007. godine Adem Avdić", navodi se u Zvezdinoj objavi na "Instagramu".

U klubu imaju velika očekivanja od sve trojice igrača. Maksimović je svakako u fokusu, na Maralani ga zovu - "Mesi". Andrija Maksimović označen je kao najveći talenat u mlađim kategorijama Crvene zvezde, a u prethodnom periodu za njega su se interesovali neki od najvećih klubova Evrope.