Vanja Milinković-Savić, Đorđe Petrović, Predrag Rajković i on: Golman šampiona Poljske ne odustaje od dresa Srbije!

Gostujući u potkastu Alesto, Vladan Kovačević čemu se nada u nastavku karijere.

Redakcija
24. april 2024, 7:54

(Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Vladan Kovačević (26) ne odustaje od nastupa za reprezentaciju Srbije. Gostujući u podcastu Alesto kod čuvenog srpskog novinara Aleksandra Stojanovića, visoki čuvar mreže poljskog Rakova je to i potvrdio.

Vladan Kovačević neće da brani za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, i dalje se nada dresu Orlova. FIFA u ovom trenutku nekadašnjem čuvaru mreže Sarajeva nije dozvolila da promeni nacionalni dres jer je branio za U21 selekciju BiH.

"Mogu da kažem da to nije zatvorena tema. S moje strane ću dati sve od sebe da jednog dana obučem dres Srbije. Da li će se to ostvariti ili ne, nije na meni. Daću sve od sebe, kao i ljudi koji rade oko mene", rekao je Kovačević u podcastu Alesto.

Bliži se početak EURO 2024.

"Voleo bih da Srbija osvoji, ali biće teško. Mislim da je Francuska najkompletnija reprezentacija", istakao je Kovačević.

Za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao je sedam utakmica. Imao je i poziv za A tim

Kovačević je u podcastu priznao kako je bio veoma blizu transfera u Benfiku. Ovoga leta ga verovatno čeka transfer iz Rakova koji za njegove usluge traži čak 8.000.000 evra. Već tri godine ovaj čuvar mreže je član poljskog šampiona, a dva puta je proglašavan najboljim golmanom sezone u Poljskoj.