Uroš Kabić i Samed Baždar pred Luksemburg: Srbija U21 može da ode na EURO 2025

Mlada reprezentacija Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2025. sutra od 19.00 u Staroj Pazovi dočekuje Luksemburg.

Sara Milićev
20. novembar 2023, 5:41

Uroš Kabić. (Foto: fss.rs)

Posle poraza od Engleske sa 0:3, fudbalskoj reprezentaciji Srbije U21 ostao je jedan meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2025. godine. "Orlići” će dočekati Luksemburg u Staroj Pazovi, trenažnom centru Fudbalskog saveza Srbije, u utorak 21. novembra od 19.00. Ulaz na istočnu tribinu centra biće slobodan za publiku.

Tri boda protiv Luksemburga neophodni su kako bi "Orlići" imali šanse za plasman na EURO 2025.

Mladi fudbaler Partizana Samed Baždar rekao je očekivanja pred meč.

"Što se tiče utakmice protiv Engleske, imali smo svoje šanse i glupo smo primili golove i mogli smo bolje. Da smo iskoristili neku šansu, sigurno bi bilo bolje. Rezultat je takav - kakav je. To je utakmica za zaborav, okrećemo se Luksemburgu. Potrudićemo se da ispunimo sve što smo se dogovorili i da pobedimo", izjavio je fudbaler Partizana Samed Baždar. 

Igrač Crvene zvezde Uroš Kabić veruje da Srbija može da igra na Evropskom prvenstvu.

"Ulazimo u tu utakmicu kao favorit i nadamo se pobedi. Ovo što je bilo u subotu, ostavljamo iza sebe. Naravno, bilo je dobrih stvari, ali rezultat nije zadovoljio naša očekivanja. Ima još u grupi da se igra, verujem da možemo da se kvalifikujemo na prvenstvo i ostvarimo željeni cilj", rekao je Kabić. 

Srbija se trenutno nalazi na trećem mestu grupe F kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i ima učinak od dve pobede i dva poraza.