Uprava Partizana reagovala munjevito, novac se ne štedi: Uz pobedu protiv Radnika i nove fotelje!

Samo nekoliko sati uoči susreta protiv tima iz Surdulce, deo Grobara ušao na stadion, oštetio fotelje u počasnoj loži ali su one samo 24 časa kasnije zamenjene, očigledno, klub iz Humske nema problem da plati prostor gde sede najviđeniji članovi crno-belih.

Redakcija
18. septembar 2023, 3:05

Centralna loža na stadionu Partizana. (Foto: uradna spletna stran kluba)

Uništeno je odmah i zamenjeno! Nekoliko sati uoči početka meča između Partizana i Radnika iz Surdulice u okviru 7. kola Superlige Srbije, najvatrenije pristalice crno-belih koji već mesecima traže ostavku kompletne uprave velikana iz Humske su ušli na stadion Partizana u to u centralnu ložu na "zapadu" gde sede najviđeniji ljudi kluba, uništili deo stolica i fotelja i ispisali po zidovima grafite uvredljive sadržine.

Međutim, samo dan posle incidenta, fotelje iz centralne lože stadiona Partizana u Humskoj zamenjene su nakon što su uništene u nedelju. Iz uprave su odlučili da brzo promene fotelje i naruče nove. Dakle, ima novca, finansijska kriza je prošlost!

Partizan neko vreme klub nije imao struju na stadionu u Humskoj, pred kraj prošle sezone  je obezbeđena evropska licenca i to uz finansijsku pomoć države, talentovani krilni napadač Nemanja Jović je zbog dugovanja napustio klub, a Milorad Vućelić podneo ostavku na mesto predsednika kluba.

Međutim, ono što je izvesno, Miloš Vazura, gerenarlni direktor velikana iz Humske se ne predaje!