Trese se Marakana: Milan Borjan poslao žestoku poruku Baraku Baharu!

Кad sam došao u Pariz, novi trener me je pozvao i saopštio mi da nisam više prvi golman i da ne računa na mene. Telefonskim putem. Iskreno, jako mi je teško i jako sam povređen, jer mislim da nisam zaslužio da me trener koji je dva dana u klubu pozove i saopšti takvu informaciju, rekao je iskusni čuvar mreže.

Redakcija
1. jun 2023, 8:13

Milan Borjan. (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Niko nijeverovao da će se to dogoditi! Novi trener Crvene zvezde Barak Bahar saopštio je Milanu Borjanu da više neće biti prva opcija na golu srpskog šampiona. Izraelac pravi velike promene u timu, a kapiten je očigledno višak. Crvena zvezda dovodi novog golmana, a Milan Borjan će ili biti rezerva ili napustiti Marakanu iako ima ugovor još tri godine.

"Upoznao sam trenera Bahara u Beogradu i lepo smo se ispričali. Кad sam došao u Pariz, novi trener me je pozvao i saopštio mi da nisam više prvi golman i da ne računa na mene. Telefonskim putem. Iskreno, jako mi je teško i jako sam povređen, jer mislim da nisam zaslužio da me trener koji je dva dana u klubu pozove i saopšti takvu informaciju. Prosto mislim da je trebalo da budem ispoštovan na način koji dolikuje nekome ko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi", rekao je iskusni golman za "Sportski žurnal".

Milan Borjan je od 2017. godine u crveno-belom dresu i sa Zvezdom je osvojio šest šampionskih titula i tri duple krune.