Sve za Argentinu, sve za pobedu: Ovo su morali da urade supruga i sinovi Lionela Mesija!

Izabranica kapitena Argentina atraktivna Antonela Rokuzo sa sinovima Ćirom, Mateom i Tijagom nosila na tribinama stadiona "Lusail" u rezervnom dresu "gaučosa" zbog - malera.

Redakcija
14. decembar 2022, 8:59

Antonela sa sinovima Ćirom, Tijagom i Mateom. (Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca)

Leo, Leo, Leo! Orilo se na tribinama stadona "Lusail" posle poobede Argentine na Hrvatskom u polufinalu Mundijala u Kataru. Na hiljade navijača "gaučosa" uživalo je u igri i pobedi njihove reprezentacije na Svetskom prvenstvu protriv "kockastih" od 3:0. Ostalo je da se sačeka protivnik u finalu, videćemo ko će biti bolji, Francuska ili Maroko.

Sve vreme tokom trajanja turnira u Kataru u Dohi su i Antonela Roguzo, izabranica Lionela Mesija sa trojcom sinova Mateom, Tijagom i Ćirom. Navijali su iz sveg glasa za svoj tim i Lea koji im je podario veliku radost. 

On što je zanimljuvo je da su traktivna Antonela kao i trojica dečaka u rezervnim dresovima selekcije Argentine. Zbog čega? Pa tu opremu nosili su tokom pobede "gaučosa" nad Meksikom i posle toga je nisu skidali! Zbog malera. Imali su je i protiv Poljske, Australije, Holandije i sinoć protiv Hrvatske.