Strava i užas: Pretučen mladi golman Zvezde

Stefana Marinkovića napala trojica na proslavi rođendana, napadači ga šutirali i udrali kaišem po glavi i telu.

Ivan Radošević
5. maj 2022, 4:38

Stefan Marinković mladi golman Zvezde. (Foto: crvenazvezdafk.com)

Mladi golman Crvene zvezde Stefan Marinković (17) pretučen je na proslavi 18. rođendana svog druga. Trojica napadača su se najpre verbalno sukobila sa Stefanom, a zatim su na njega nasrnuli i fizički.

Čuvar mreže crveno-belih uspeo je da im pobegne u prvi mah, ali su ga napadači sustigli na ulici ispred tržnog centra i nastavili da ga tuku. Oborili su ga na zemlju i šutirali po celom telu i glavi. Kaišem koji mu je spao sa pantalona zverski su ga šibali po telu i licu.

Pokušali su nasilno i da ga ubace u automobil, ali je uspeo da se otrgne i pobegao je u park gde su mu pomoć pružili nepoznati prolaznici. Navodi se da je do sukoba došlo kada je Marinković pokušao da pomogne sestri koju su huligani maltretirali na rođendanu.

Iz Crvene zvezde su potvrdili da je incidenta bilo i da se mladi golman dobro oseća. Naglasili su da će brzo da se vratiti treninzima.

"Stefan je pretučen u tuči, ali nije bilo tako brutalno", rekli su iz redova crveno-belih.

Policija i hitna pomoć su stigli na lice mesta kada se sve završilo. Stefan je prevezen u Urgentni centar kako bi mu se ukazala lekarska pomoć. U toku je i istraga, a po prvim informacijama napalo ga je i četvrto lice koje je u srodstvu sa jednim od trojice napadača.

Dobre vesti posle svega toga preneo je direktor omladinske škole crveno-belih Dragan Mladenović. Prema njegovim rečima sa čuvarom mreže je sve u redu i nema teže povrede.

"Upravo sam se čuo sam sa njim, ide na terapije. Da, bio je problem, ali ne bih želeo ništa više da pričam, jer je istraga u toku. Organi reda rade svoj posao, znaćemo više uskoro. Nije ništa strašno, imao je sukob, živ je i zdrav, nema teške telesne povrede. To je najbitnije", rekao je Mladenović za "Objektiv".

Podsetimo, Marinković je bio sa prvim timom na zimskim pripremama u Antaliji.