Skandalozan potez Nejmara u Al Hilalu: Brazilac uradio nešto što nije nikada, Aleksandar Mitrović nije reagovao!

Slavni fudbaler Al Hilala je na meču protiv Navbahora u azijskoj Ligi šampiona najpre gurnuo rivala a potom ga svom snagom napucao loptom a da za to nije adekvatno kažnjen.

Redakcija
19. septembar 2023, 8:47

Nejmar u akciji. (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Brazilski superstar Nejmar okrenuo je novu stranicu u životu. Napustio je Evropu, napustio PSŽ i pojačao Al Hilal iz Saudijske Arabije. Milioni evra su naravo u igri, ali je pitanje u kom će se pravcu razvijati njegova karijera. Nejmar je odigrao nekoliko mečeva za novi klub iz Rijada, ali veliki Al Hilal se nije proslavio, što se posebno odnosi na start azijske Lige šampiona. Ekipa u kojoj igraju i srpske zvezde Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić odigrao je nerešeno 1:1 protiv uzbekistanskog Navbahora u prvom kolu D grupe.

Nejmar je prvi put odigrao ceo meč u novom klubu, ali nije opravdao očekivanja. Istina, imao je nekoiko top poteza, ali je delovao prilično nezainteresovano na utakmici. Međutim, ono što je uradio u 60. minutu ostaće upisano kao crna mrlja. Prilikom jednog prekida Brazilac je odgurnuo fudbalera Navbahora Abrorbeka Ismoilova, a onda ga napucao loptom dok je ovaj povređen ležao na zemlji.

Za sraman potez zaslužio je direktan crveni karton, ali je sudija mu je progledao kroz prste i pokazao mu samo žuti.