Psovali Srbe, vređali igrače TSC pred delegatom UEFA: Skandalozno ponašanje navijača Albanaca na stadionu u Frajburgu

Incident se dogodio kada su igrači iz Balčke Topole izašli na teren, usledila je bujica ružnih reči sa tribina gde su huligani bili smešteni a sve sed to dešavalo isped predtavnika UEFA.

Redakcija
10. novembar 2023, 8:37

(Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Skandal u Nemačkoj viđen je posle utakmice Frajburg - TSC, i to u režiji Albanaca pristalica domaće ekipe koji su bili na tribinama stadiona Volksvagen.

"Dok su fudbaleri TSC izlazili sa terena, trojica-četvorica Albanaca dovikivali su sve i svašta, psovali Srbiju i majke fudbalerima TSC, pominjali Kosovo! Ovi su ih u neverici gledali… Kao i Nemci koji nisu znali o čemu se radi! Prestali su da psuju Srbe i Srbiju tek kad je poslednji fudbaler TSC ušao u tunel", prenosi Sportski žurnal.

Delegat utakmice Artur Azarjan iz Jermenije stajao ispred tunela i gledao šta se dešava. Na meču je TSC doživeo je i treći poraz u Ligi Evrope i dva kola pre kraja ostao bez šansi da se plasira u nokaut fazu. Ekipa iz Bačke Topole izgubila je od Frajburga sa čak 5:0 i poslednja je na tabeli grupe A sa samo jednim osvojenim bodom. Prolazak u Ligu Konferencije je u domenu teorije.

"Prvo poluvreme smo igrali dosta nisko. U drugom smo hteli da igramo ofanzivnije. Da dođemo u situaciju da postignemo gol. Međutim, nismo bili na nivou sa pasovima. Odbrana je takođe bila loša. A, mi nismo bili dovoljno odgovorni i disciplinovani na našoj polovini", rekao je trener TSC Žarko Lazetić posle meča za TV Arena sport.