Portugalija se nekompletna vratila kući: Gde je nestao Kristijano Ronaldo?

Posle poraza od Maroka ui četvrfinalu Mundijala, prva zvezda selekcije nije ušao u avion sa ostatkom tima, već je ostao u Kataru, a špekuliše se da će uskoro potpisati ugovor sa Al Nasrom, bogatim klubom iz Saudijsle Arabije.

Redakcija
11. decembar 2022, 2:08

Kristijano Ronaldo. (Foto: Getty Images)

To je i definitivan kraj! Kristijano Ronaldo je sa Portugalijom ispao sa Svetskog prvenstva u Kataru posle poraza od Maroka. Iskusni napadač doživeo je "nervni slom" posle utakmice, vesti koje su stizale iz tabora nacionalne selekcije bile su dramatične od velike svađe pa do toga da je Kristijano u naletu besa demonstrativno otišao sa stadiona. Odlučio je da se ne vrati u Lisabon sa ostatkom tima!

Većina reprezentativaca odletela je za Portugaliju posle nesuspeha protiv Maroka, a Kristiano je odlučio da ostane u Kataru. Špekuliše se da je razlog ostanka ugovor koji bi trebalo da potpše sa Al Nasrom, klubom iz Saudijske Arabije.

Kristijano Ronaldo je pred početak Mundijala dobio otkaz u Mančester Junajtedu zbog napada na klub, trenera Erika Ten Haga i vlasnike velikana sa "Old Traforda".

Nagađa se da mu je Al Nasr ponudio najveći ugovor u istoriji fudbala. OStajke da se vidi da li će Kristijano preći u susednu Saudijsku Arabiju i od januara zaigrati u svom novom klubu.