Partizan dobija sportskog direktora: Umesto Ivice dolazi Ivica

Ilieva, koji je otišao još dok je na klupi sedeo Ilija Stolica, zameniće Kralj, nekadašnji golman crno-belih.

Ivan Radošević
22. septembar 2022, 7:57

Ivica Kralj novi sportski direktor Partizana. (Foto: ataimages.rs)

Fotelju sportskog direktora Partizana, upražnjenu posle ostavke Ivice Ilieva, popuniće dosadašnji šef skauting službe i legendarni golman crno-belih Ivica Kralj, koga će Skupština, odnosno Upravni odbor kluba iz Humske postaviti na pomenutu funkciju i dati mu odrešene ruke na čelu sportskog sektora.
 
Kralj je već u sistemu Partizana, pošto se marta 2021. godine posle 14 godina vratio u Humsku i to kao koordinator u sportskom sektoru, ali i šef skauting službe, jednako učestvujući u aktivnostima prvog tima i Omladinske škole crno-belih. Odlaskom Ilieva, krajem jula, pozicija sportskog direktora je ostala upražnjena, pa su završetak prelaznog roka, zajedničkim snagama, kraju priveli skauti, trener Gordan Petrić, posle smene Ilije Stolice, i generalni direktor Miloš Vazura.
 
Kralj će  preuzeti ulogu prethodnika na čelu sportskog sektora i u saradnji sa pomenutim skautima prvog tima Dejanom Rusmirom, Slađanom Šćepovićem, Zvonkom Popovićem, Aco Trifunovićem, Radetom Zaladom, Vladom Čapljićem, Predragom Jušićem, Zvonkom Živkovićem i Ilijom Zavišićem briniti o igračkom kadru i sportskim pitanjima u Partizanu.