Oglasili se navijači Crvene zvezde: Poslate važne poruke pred meč sa Voždovcem

Kao i na susretu protiv Napretka u Kruševcu, ni na sutrašnjem meču neće biti podrške ni navijanja Delija zbog tragedija koje se dogodile u Beogradu.

Redakcija
7. maj 2023, 8:55

Poruka Delija na stadionu u Kruševcu. (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Navijači Crvene zvezde oglasili su se i naveli da na meču protiv Voždovca u ponedeljak od 19.00 časova neće biti organizovanog navijanja kako bi se odala počast stradalima u dva tragična događaja u Beogradu. 

Oni su objasnili da, iako je prošla trodnevna žalost u momentu odigravanja susreta, žele da još jednom odaju počast žrtvama uz najavu da bi navijanje moglo da se nastavi protiv Vojvodine.

"Iako je prošla trodnevna žalost zbog tragedija koje su se desile u Srbiji, gde je stradalo mnogo nevinih ljudi, a mnogo njih je i povređeno, gde su se dve tragedije spojile u jednu nezamislivu, dogovor navijačke grupe Delije Sever je da nema navijanja na utakmici sa Voždovcem. Ako ništa, bar još jednom da skrenemo pažnju na ove istorijske tragedije i da pokušamo da svojim postupkom odamo poštu preminulima i da poželimo da se nikada ništa ni približno ovome više ne desi u našoj zemlji. Pokušaćemo da od utakmice sa Vojvodinom nastavimo gde smo stali pre ove katastrofe koja nas je sve zadesila", piše u saopštenju Delija.

Crvena zvezda je osvojila šestu uzastopnu titulu.