Od pomoćnika do duple krune na Marakani: Evo po čemu će Delije pamtiti Miloša Milojevića

Mladi stručnjak uspeo da osvoji prvo mesto u Superligi i uzme trofej u Kupu, tako da svom nasledniku Baraku Baharu ostavlja težak zadatak za narednu sezonu.

Redakcija
26. maj 2023, 8:12

Miloš Milojević na rukama igrača Zvezde. (Foto: Uradni facebook profil kluba)

Fudbaleri Crvene zvezde opet su bez premca u Srbiji! U finalu Kupa Srbije na Marakani savladali su Čukarički sa 2:1 i tako po treći put uzastopno osvojil druplu krunu. Istorijiski!

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević dobio je tako sjajnu satisfakciju za svoj rad, posle Superlige Srbije sa svojim igračima uspeo je da uzme i trofej u Kupu. Odlazi sa Marakane upisan zlatnim slovima u istoriji kluba.

"Fantastičan osećaj. Hvala ovim momcima, hvala stručnom štabu i naravno navijačima za podršku. Jedna dobra utakmica, po meni voleo bih da ima više ovakvih u našem prvenstvu, mislim da bi to podiglo interesovanje i za ligu i kvalitet lige. Stvarno jedna utakmica u kojoj se moglo uživati. Krenula je nekim tokom koji više odgovara njima, ali smo opet pokazali da imamo karakter, da i pored toga što je prvenstvo rešeno pre sedam-osam nedelja, da opet imamo neki pobednički mentalitet da se vratimo i pobedimo utakmicu", rekao je Milojević za "Arenu sport".

Crvenoj zvezdi je ovo 27. titula u Kupu i treća uzastopna "dupla kruna". Do kraja sezone crveno-beli će u nedelju dočekati Novi Pazar, u meču 37. kola Superlige Srbije. Miloš Milojević na kraju sezone napušta klupu Zvezde, na kojoj će ga naslediti izraelski trener Barak Bahar.