Nova uprava Vojvodine startovala: Bjeković produžio vernost

Novosadski klub i talentovani bek koji je prošao sve selekcije produžili saradnju do 2025. godine.

Ivan Radošević
28. maj 2022, 12:24

Marko Bjeković veran Voši. (Foto: uradna spletna stran kluba)

Nova uprava u petak popodne, a prvi potez već u subotu. Bek Vojvodine Marko Bjeković produžio je ugovor sa klubom do juna 2025. godine. Bjeković je prošao sve mlađe kategorije Vojvodine, postao i mladi reprezentativac Srbije i zato je odlučio da ostane još tri godine, po slovu ugovora, da nosi crveno-beli dres.
 
"Osećam se odlično i puno mi je srce što smo brzo postigli dogovor i što ću ostati u svom klubu, u kom sam i stasao kao igrač. U Voši sam ponikao, prošao sam sve mlađe kategorije i želeo sam da ostanem i pomognem ekipi da ostvari najveće domete“, rekao je Bjeković.
 
Novi predsednik kluba Dragoljub Zbiljić je poručio da će cilj Vojvodine sledeće sezone biti titula i direktan plasman u Ligu šampiona. Bjeković je, ipak, malo skromniji u ambicijama.
 
"Naši ciljevi su uvek jasni, treće mesto je najmanje čime ćemo se zadovoljiti, plasman u Evropu je obaveza, a takođe želimo i da napadnemo trofej u Kupu Srbije. Ove sezone nismo uspeli da ih ostvarimo, zato sledeće moramo da se potrudimo još više i da se na neki način iskupimo“, istakao je Bjeković.
 
Mladi bek je odigrao do sada 32 utakmice za Vojvodinu.