Ne zanimaju je Brazilci: Supruga Aleksandra Mitrovića ustalasala društvene mreže!

Dok Mitrogol čeka premijerni meč na Mundijalu u Kataru, za to vreme Kristina Mitrović uživa u izlascima sa prijateljicama i šopingu.

Redakcija
24. novembar 2022, 9:53

Kristina Mitrović. (Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca)

On se leči, ona uživa! Aleksandar Mitrović, najbolji strelac reprezentacije Srbije se tek poslednjih nekoliko dana priključio ekipi na treninzima Orlova, ali je pitanje koliko će biti sposoban da odgovori obavezama na ključmnom meču večeras od 20.00 časova protiv Brazila. Za to vem, njegova supruga Kristina Mitrović, eks Janjić, koja se nekavno porodila i na svet donela ćerkicu, koristi priliku da obnovi garderobu i malo se "odmori" i opusti od obaveza koje ima sa svojom decom.

Srpski mediji su nedavno objavili da je Kristina Mitrović je izašla u luksuzan restoran, a za tu priliku izabrala je modernu odevnu kombinaciju. Atraktivna dama izabrala je garderobu specifične pink boje. Ovaj stil  vrlo je popularan među damama iz "visokog društva".

Kristina je od Aleksandra starija dve godine. Par je dobio sina Luku, a 2017. godine postali su roditelji ćerkice. nedavno se rodila još jedna devojčica. Mitrovići su već nekoliko godina u Londonu, gde Mitrogol sa velikim uspehom igra za Fulam.