Milojević posle Kragujevca: Problem su promašene šanse

Trener Crvene zvezde ima jasan recept za bolju igru svog tima, a Kragujevčani žele da budu još konkurentiniji.

Ivan Radošević
16. oktobar 2022, 4:30

Miloš Milojević u Kragujevcu. (Foto: crvenazvezdafk.com)

Crvena zvezda se prilično mučila u Kragujevcu na gostovanju Radničkom, a pobedu joj je doneo tek gol Aleksandra Kataija sa bele tačke u 73. minutu utakmice. Posle meča trener gostiju Miloš Milojević je istakao da je osnovni problem njegove ekipe na ovom meču bilo to što protivnika nisu otvorili na vreme. 
 
"Jednostavno nismo otvorili utakmicu na vreme, Neću da se žalim, ali nije ni teren bio dobar za igru, a mi bez te igre ne možemo doći do šanse, tako da je to veliki problem. Kada smo dali gol imali smo više šansi koje moramo da realizujemo. Što se tiče borbenosti na ovom terenu stvarno igračima svaka čast. Te stvari koje moramo bolje radićemo i nema druge magije", rekao je Milojević posle meča.
 
Trener domaćina Dejan Joksimović je i pored poraza istakao da je ponosan na ono što su njegovi fudbaleri prikazali na terenu.
 
"Svakako da ostaje žal, ali moram da kažem da sam ponosan na moje momke koji su odigrali pre svega hrabro. Imali smo želju i ideju da se nadmećemo sa najboljom ekipom u ligi. U nekim delovima utakmice smo to uspeli, možda u većem delu ne, ali bili smo defanzivno orjentisani i Zvezda nas je svojim pritiskom negde primorala na to. Drago mi je da smo uspeli da ih namučimo kako treba. Nadam sa da ćemo u narednom periodu biti konkurentniji" , istakao je Joksimović.