Leskovac je na nogama: Dolazi veliki Olimpijakos, evo kakva je situacija sa kartama za meč sa Čukaričkim

Kako sada stvari sroje, revanš duel plej-ofa za plasman u Ligu Evrope igraće se na raspodatom novoizgrađenom stadionu na jugu Srbije.

Redakcija
29. avgust 2023, 6:42

Redovi za ulaznice u Leskovcu. (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Leskovac je na nogama! Dolazi veliki Olimpijakos! Ali ne da igra sa Dubočicom već će odmeriti snage sa Čukaričkim u okviru revanša za plasman u Ligu Evrope. Prvi meč na "Karaiskakiju" dobili su Grci sa 3:1, revanš protiv "brđana" igra se na jugu Srbije, gde je na novoizgrađenom stadionu "Dubočica" Čukarički domaćin.

U Leskovcu vlada ogromno interesovanje za meč Čukaričkog i Olimpijakosa. Poražen je Čukarički prošle nedelje u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope od Olimpijakosa, ali beogradski klub zbog gola u poslednjim momentima utakmice ima relativno aktivan rezultat od 3:1. Revanš je na programu u četvrtak.

Kontingent karata koji je namenjen za "online" prodaju pušten je juče i rasprodat za pola sata! Danas je počela prodaja karata na blagajnama, a pojedinci su čekali i više od tri sata kako bi došli do svoje ulaznice za meč Čukaričkog i Olimpijakosa.

Najjeftinija karta košta 500 dinara, dok je najskuplja 1.000, oko 8 evra. Online ulaznica više nema...