Ko si ti momak, čime se baviš: Kad Amerikanac u Los Anđelesu sretne Dejana Joveljića!

Američni model, glumac i umetnički fotograf Piter Fuad snimio u "gradu anđela" Dejana Joveljića sa devojkom, prvu zvezdu LA Galaksija i reprezentativca Srbije u fudbalu, a da nije imao pojma o kome se radi.

Redakcija
2. april 2024, 2:09

(Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca)

On je najbolji šahista među fudbalerima i najbolji fudbaler među šahistima! Nekadašnji centarfor Crvene zvezde i Ajtrahta Frankfurt, reprezentativac Srbije Deajn Joveljić već je treću godinu u MLS ligi, u ekipi LA Galaksija, gde sa uspehom trese mreže.

Međutim, koliko je u Americi (ne)popularan fudbal svedoči poslednji slučaj. Naime, na društvenoj mreži TikTok se pojavio snimak koji je postavio Piter Fuad, model, glumac i ulični fotograf. Popularnost je stekao fotografisanjem ljudi bez njihovog znanja nakon čega bi im poklanjao fotografiju koje napravi.

I gle čuda - u Los Anđelesu je naleteo ni manje ni više nego na srpsku fudbalsku zvezdu
Dejana Joveljića. Mladi centarfor je bio u društvu devojke, a fotos ih je snimio na romantičnom mestu. Nakon toga ih je zaustavio, poklonio im fotografiju i od njih zatražio da mu poziraju za još nekoliko snimaka. Nije bilo nikakvih problema!

Tek, Piter Fuad nije imao pojma o kome se radi! Dejan Joveljić mu je relao da je iz Srbije, ali umetnik nije povezao da se radi o fudbaleru LA Galaksija i fudbalskoj zvezdi.

Za američki klub Joveljić je odigrao 96 utakmica i dao 29 golova. Šest mečeva uz dva gola ima i za reprezentaciju Srbije.

@peterfouaad Home is where the heart is ❤️ #iampeterfouad #streetphotography #love #streetphotographer #relatable #smile #streetportrait ♬ son original - 𝑫𝑴 𝑺𝑶𝑵𝑮𝑺 🎧