Kako je Hrvat probudio Srbina: Cela Italija se divi Nemanji Radonjiću!

Može on još bolje! Sada je kontinuirano dobar na treninzima i utakmicama. Ima dovoljno prostora za napredak, poručio je trener Torina Ivan Jurić posle pobeda u meču nad Salernitanom gde je reprezentativac Srbije dao dva gola.

Redakcija
19. septembar 2023, 7:22

Nemanja Radonjić. (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

To već nije slučajno! On je sazreo, spreman je i želi da pobeđuje! Već drugu utakmicu zaredom Nemanja Radonjić (27), napadač Torina i reprezentativac Srbije je zatresao mrežu u Seriji A. Najpre je dao gol za pobedu Torina nad Đenovom u sudijskoj nadoknadi, pa potom i dva pogotka protiv Salernitane na gostovanju pri pobedi od 3:0 za "bikove". Imao je Radonjić blistave trenutke od dolaska u Italiju, ali nije imao ono što se u Seriji A najviše ceni a to je kontinuitet.

Očigledno, hrvatski trener Ivan Jurić mu je pronašao pravo mesto i pravu ulogu. Uz to dao mu je da nosi i čuveni broj - 10! I pobede su krenule! Očigledno je da je cilj da Srbin veže nekoliko dobrih partija, što do sada nije bio slučaj.

"Može on još bolje! Sada je kontinuirano dobar na treninzima i utakmicama. Ima dovoljno prostora za napredak", poručio je Ivan Jurić.

Konkurencija u Torinu je sve jača, očigledno, Jurić jeuspeo kod igrača da nametne da na svakom meču pružaju maksimum.

"Situacija se promenila, konkurencija je veća. Mora kvalitetno da radi i trenira, i da iskoristi priliku kada mu se ukaže. Imamo veoma zanimljiv i mlad vezni red, mogu da dosta da konbinujem", istakao je Jurić.