Kafa je važnija od gostovanja: Igrači Las Palmasa zbog bizarnog razloga propustili let

Trebalo je da idu na gostovanje Sevilji, avion ih je čekao, ali su oni zakasnili.

Miloš Zekić
17. septembar 2023, 11:47

Igrači Las Palmasa. (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Fudbaleri Las Palmasa gostovaće u nedelju Sevilji u okviru 5. kola šampionata Španije, a uvertiru u ovaj susret predstavljao je filmski događaj – avion za Sevilju poleteo je bez 15 fudbalera Las Palmasa.

Naime, 15 fudbalera odlučilo je da vreme pre ukrcavanja u avion prekrati u kafiću na aerodromu, ali su potom zalutali i zakasnili na let. Samo nekoliko igrača i deo stručnog štaba stigao je u Sevilju na vreme, a problem je nastao zbog zabune. Igračima i dvojici fizioterapeuta koji nisu na vreme stigli u Sevilju javljeno je da let kasni, pa su oni seli u jedan lokal na kafu. Kada su došli na aerodrom, aviona nije bilo.

Odlazak u Sevilju bez više od polovine raspoloživih igrača alarmirao je čelnike kluba koji su ekspresno organizovali čarter let kako bi preostali igrači stigli u Andaluziju.

Susret na stadionu Ramon Sančez Pishuan zakazan je za 18.30 časova i oba kluba dočekuju ga u nadi da će prekinuti crne serije. Sevilja posle tri utakmice još nema osvojen bod, dok je novajlija u eliti ostvario po dva remija i poraza.