Istorijski dani za Napredak iz Kruševca: Neneziću, ostani!

Navijačči superligaša iz Kruševca, fudbaleri i zaposleniuklubu održali protest sa željom da Miloš Nenezić ostane u klubu kao predsednik iako je nedavno podneo ostavku.

Redakcija
25. avgust 2023, 11:44

Protest u Kruševcu. (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

To je taj srpski fudbal! Negde navijači teraju upravu napolje, u ratu su sa najužim rukovodstvom, a negde navijači mole da se uprava vrati, tačnije, da ostane u klubu!

Predsednik Fudbalskog kluba Napredak iz Kruševca Miloš Nenezić sazvao je konferenciju na kojoj je poručio da podnosi momentalnu i neopozivu ostavku. Razlog za to bilo je skandiranje navijača nakon loših rezultata ove sezone. Jasno se čulo "uprava napolje" i Nenezić je rešio da ih posluša.

Ubrzo je u Kruševcu je održan skup pod nazivom "Neneziću, ostani". Zaposleni u Radnoj zajednici, fudbaleri i treneri svih selekcija, članovi Skupštine kao i deo navijača okupili su se ispred stadiona i krenuli u šetnju do centra grada. Svi su dosli u dresovima i trenerkama kluba!

"Kao čoveka koji je izuzetno uspešan u svim sferama, dokazan, treba ga razumeti. Međutim, Miloš Nenezić je potreban Napretku i zato smo se okupili ovde da mu pružimo podršku. Cilj nam je bio da apelujemo na Skupštinu, kao najviši organ vlasti u klubu, da ne prihvati ostavku, a okupili smo se u centru grada, jer je Napredak gradski klub", poručila je Sanja Milutinović, pr Napretka iz Kruševca.