Gori u Kataru: Navijači Srbije ispred hotela reprezentacije

Igrači izašli na terase hotelskih soba i uživali u podršci navijača iz fan zone.

Ivan Radošević
2. decembar 2022, 3:31

Aleksandar Mitrović otpozdravlja navijačima Srbije. (Foto: /)

Ništa do sada nije pokolebalo srpske navijače u Kataru. Ni poraz od Brazila, ni ispuštena pobeda protiv Kameruna, ni tračevi iz Beograda. Danas uoči Švajcarske su brojniji i glasniji nego ikad. Ima ih po raznim mestima u Dohi, ali epicentar ludila je baru smeštenom između stadiona "974" na kom se igra večerašnji meč i hotela "Rikosos" u kom su smešteni reprezentativci Srbije.
 
Bolje mesto za žurku nisu mogli da ubodu. Srbin Uroš koji već dugo živi u Dohi je organizovao žurku i napravio spektakul za srpske navijače. I naravno da su Srbi pohrlili. Sačekala ih je domaća muzika.
 
Žurka je počela nekih deset sati pred meč i sa svakom novom pesmom je atomsfera rasla, da bi proključala kada je jedan od reprezentativaca izašao na terasu "Riksosa". Za njim i drugi. Oba Mitrovića, Račić, Grujić, Milenković... Skoro polovina reprezentacije je sa terasa otpozdravila navijačima koji su konačno dočekali da ih vide i podrže. Na samo 200 metara od poprišta velike bitke sa Švajcarcima na obližnjem stadionu "974".
 
A, kolege iz "Mocarta" su zabeležile deo atmosfere...