Francuska, omiljeno mesto za odmor i šoping: Fudbaleri Crvene zvezde se sreli u Parizu!

Marko Gobeljić i Gelor Kanga iskoristili su pauzu, otišli na mini odmor, pa naleteli jedno na drugo u butiku u prestonici Francuske a taj susret ovekovečili kamerom.

Redakcija
22. septembar 2022, 7:59

Gelor Kanga i Marko Gobeljić u Parizu. (Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca)

Čak 11 fudbalera Crvene zvezde angažovano je da igra za razne reprezentacije. Na spisku su od fudbaler iz Afrike pa do mladih igrača crveno-belih koji imaju obaveze u selekcijama "orlova".
Posle nekoliko teških utakmica, koji je ekipa sa Marakane imala od starta sezone, fudbaleri srpskog šampiona dobili su nekoliko slobodnih dana.

Pojedini igrači su ostali u Beogradu, dok se nekolicina odlučila da napusti glavni grad Srbije i otputuje na različite destinacije i provede slobodno vreme sa porodicom.

Pariz, grad svetslosti, ljubavi i mode, je uvek bio omiljena destinacija Zvezdaša. Upravo su se u prestonici Francuske "slučajno" sreli Marko Gobeljić i Gelor Kanga! Iskusni prvotimci su otputovali u Pariz i, gle čuda, sreli se u šopingu. 

"Gobelja! Kako si brate moj?", uzviknuo je na srpskom jeziku omaleni Gabonac u prodavnici.

Iskusni desni bek nije mogao da sakrije oduševljenje, zagrlio je saigrača, poljubio ga u čelo a Gelor Kanga je odlučio da sve to zabeleži kamerom i podeli na "Instagram" profil.