Dragan Stojković Piksi o velikoj aferi na Mundijalu: Ovo je prava istina o boravku žena i devojaka reprezentativaca u Kataru!

Niti je moglo da se spava u našem hotelu, niti da se uđe u naš deo, potpuno smo bili izolovani. Organizacija je bila perfektna, ponašanje igrača perfektno. Da smo dobili Kamerun, bilo bi 'Bravo, majstori, svaka čast, alal vam vera' i tako dalje. Ali desi se i onda moraš da trpiš te udarce, rekao je kormilar Orlova.

Redakcija
28. jun 2023, 11:46

Dragan Stojković Piksi. (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi osam meseci posle okončanja Mundijala u Kataru gde je selekcija Orlova neslavno prošla, izgubivši od Brazila i Švajcarske, a remizirajući sa Kamerunom posle vodstva od 3:1, rešio je da javnost upozna sa detaljima koji su nedeljama zaokupljali pažnju javnosti.

O tome su na konferencijama za medije u Kataru govorili i sami akteri tih "afera" Dušan Vlahović, Luka Jović i Nemanja Gudelj. Naime, pojavile su se informacije da su pojedine supruge i devojke fudalera ulazile u hotel gde je bila reprezentacija i da su tom prilikom isplivali detalji navodnog "ljubavnog trougla" u kome su akteri bili Ana Rajković, supruga golmana Predraga Rajkovića i Dušan Vlahovć.

"Sve je to jedna farsa, jedno očekivano predstavljanje nekih stvari, prepumpavanja, izmišljanje afera. Sve je to normalno, jer da pobeđuješ, od toga ne bi bilo ništa, da se ne lažemo. To nije prvi put da se dešava nama, a dešava se i Englezima i Francuzima u Južnoj Africi. Milion problema ima, ali ne možete da utičete na to", rekao je Piksi Stojković u intervjuu za "Kurir".

Kormilar Orlova je objasnio situaciju iz Katara.

"Pokušavate da zadržite atmosferu i pozitivan duh i što se tiče ponašanja igrača, osoblja... Sve je bilo OK i oni koji su bili u Kataru, u hotelu, mogli su to da vide. Meni dođe čovek i kaže 'Te žene, tamo po hotelu...' Koje, bre, žene, o čemu pričate? Došla žena od Mitrovića sa sinom, provela sat vremena s njim, došla žena od ovog da ga pozdravi... Video sam možda dve-tri", rekao je Stojković.

Selektor podseća na organizaciju koja je bila na visokom nivou.

"Niti je moglo da se spava u našem hotelu, niti da se uđe u naš deo, potpuno smo bili izolovani. Organizacija je bila perfektna, ponašanje igrača perfektno. Da smo dobili Kamerun, bilo bi 'Bravo, majstori, svaka čast, alal vam vera' i tako dalje. Ali desi se i onda moraš da trpiš te udarce. Samo sam čuo 'Ej, izašlo je to i to' i kažem 'Ne interesuje me'. Isključio sam telefon i bacio ga", ojasnio je selektor Dragan Stojković.