Crvena zvezda sprema spektakl: Meč sa Vojvodinom posvećen legendarnom asu

U subotu 4. februara na Marakani će se crveno-beli sastati sa Vojvodinom a susret će biti u znaku nedavno preminulog Siniše Mihajlovića.

Redakcija
29. januar 2023, 8:35

Siniša Mihajlović nije zaboravljen na Marakani. (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Superliga Srbije nastavlja se narednmom vikenda bez obzira na nepovoljne vremenske prilike. 
Fudbalski klub Crvena zvezda sprema spektakl za 4. februar, kada počinje prolećni deo, a tadan na Marakanu stiže Vojvodina.

Utakmica kao i dani koji će joj prethoditi biće posvećena legendi Crvene zvezde i nedavno preminulom srpskog fudbaleri i treneru Siniši Mihajloviću. Velikan iz Ljutice Bogdana želi da pokaže da čuveni Miha neće biti zaboravljen od kluba gde je uspeo da osvoji Kup šampiona 1991. godine.

Očekuje se dolazak velikog broja navijača Crvene zvezde koji bi trebalo da uveličaju sećanje na Sinišu Mihajlovića. Postoji mogućnost da susretu protiv Vojvodine, takođe Sinišinog nekadašnjeg kluba, prisustvuju i članovi porodice Mihajlović koji bi za tu prliku doputovali iz Rima.

Crvena zvezda ulaznica
Redizajnirana ulaznica sa meč Zvezda-Vojvodina (foto: Zvanični FB/TW/IG kluba/saveza)

Igrači bi trebalo da ponesu posebno dizajnirane dresove sa obeležjima vezanim za Sinišu Mihajlovića. Istovremeno, Crvena zvezda je štampala i retro ulaznicu za meč koja je takođe dizajnirana u sećanje na vreme kada je Mihajlović bio član crveno-bele porodice.

Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra 2022, posle borbe sa leukemijom. Sahranjen je u Rimu, na Svetog Nikolu 19. decembra.
Tokom bogate karijere igrao je za Borovo, Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Romu, Sampdoriju, Lacio i Inter, bio je selektor Srbije i trener Bolonje, Sampdorije, Milana, Fiorentine...