Centarfor Partizana nije zaboravio Dragana Mancea: Nemanja Nikolić kupio Grobare za sva vremena!

Iskusni napadač Partizana dao gol za pobedu protiv IMT u 95. minutu, a na društvenim mreama je postavio sliku slavlja legendarnog špica velikana iz Humske Dragana Mancea.

Redakcija
4. septembar 2023, 9:04

Nemanja Nikolić postiže gol protiv IMT. (Foto: uradna spletna stran kluba)

Došao pravo sa svadbe gde je bio kum i doneo veliku pobedu Partizanu! Još dugo će Grobari prepričavati kako je Nemanja Nikolić u 95. minutu primio lopti na ivici kanznenog prostora IMT, okrenuo rivala i pogodio mrežu nekadašnjeg Zvezdinog golmana Miloša Gordića za 3:2 i veliku pobedu crno-belih na krovu Tržnog centra "Stadion"!

IMT je vodio 2:0, imao sve u svojim rukama sve do same završnice, kada je Partizan preokrenuo i slavio sa 3:2. Junak trijumfa bio je Nemanja Nikolić. Ušao je sa klupe i dao pobednosni pogodak.

Nemanja Nikolić je na društvenim mrežama podelio svoju fotografiju slavlja pogotka zajedno sa sličnom proslavom legendarnog fudbalera crno-belih. Dragan Mance je bio jedan odnajbokjih špiceva u istoriji Partizana, idol navijača, ali je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći. Imao je tek 23 godine.  Grobari su oduševljeni ovom poređenjem a Nemanja Nikolić ih je kupio za sva vremena.