Brani Marko Dmitrović, ali brani i Serhio Ramos: Legendarni štoper kao Supermen, potezom oduševio celu Španiju!

Na svom drugom debiju za Sevilju, čuveni odbrambeni igrač je kod rezultata 0:0 protiv Las Palmasa, fantastičnom intervencijom spasao prazan gol i tako doprineo da klub iz Andaluzije pobedi.

Redakcija
18. septembar 2023, 9:40

Serhio Ramos. (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Nemanja Gudelj na klupu, Serhio Ramos u prvih 11! Legendarni štoper, bivši igrač PSŽ, Real Madrida i španski reprezentativac, vratio se nedavno u Sevilju, klub gde je ponikao. Njegov povratak značio je i se standardni član selekcije Orlova Nemanja Gudelj gubi mesto startera. Legendarni Serhio Ramos je drugi put debitovao za Sevilju u karijeri, a Andalužani su osvojili svoja prva tri boda ove sezone u Primeri pobedivši Las Palmas sa 1:0.

Serhio Ramos se vratio u crveno-beli tabor posle 2005. godine. Prošlo je skoro 18 godina!
Iskusni štoper ispraćen je ovacijama publike, zaboravili su mu navijači Sevilje način na koji je napustio klub sa stadiona "Sančez Pishuan".

Nekadašnji kapiten španske reprezentacije se navijačima predstavio na sjajan način kada je na neverovatnom intervencijom spasao svoj gol kod rezultata 0:0. Ramos je zaustavio protivnički šut nakon što je golman Marko Dmitrović odbranio jedan udarac, bio je na zemlji i nije imao vremena za novu reakciju.

Srbin na golu je već bio savladan, a Ramos je napravio potez koji se retko viđa na fudbalskim stadionima.