Aleksandar Popović za Nogomania.rs: Partizan je trebalo da uzme i više od boda!

Golman crno-belih u remiju 1:1 protiv Nice u 2. kolu na stadionu u Humskoj nije bio zadovoljan postignutim rezultatom svog tima i smatra da je crno-belima nedostajalo više koncentrcije na terenu.

Sara Milićev
16. septembar 2022, 7:21

Aleksandar Popović ispred napadača Nice Pepea. (Foto: ataimages.rs)

Upisao je remi tim Gordana Petrića na stadionu u Humskoj u 2. kolu Lige konferencija protiv francuske Nice (1:1). Prerano primljen gol koji je postigao Džo Brajan u 2. minutu za Nicu koštao je Partizan tri boda u grupnoj fazi. Pogodak Dijabatea u 60. minutu bio je dovoljan samo za nerešen rezultat, a golman crno-belih Aleksandar Popović za Nogomania.rs rekao je da nije zadovoljan učinkom tima.

"Posle primljenog gola u 2. minutu, smo se konsolidovali i krenuli bolje da igramo. Dešavalo nam se i u prethodnim utakmicama da primimo gol na početku. Tu moramo da pojačamo koncentraciju" , počeo je Popović na Nogomania.rs.

Iako je nerešen rezultat doneo po jedan bod i Partizanu i Nici, pobeda je ipak bila imperativ za crno-bele.

"Ne prihvatamo ovaj rezultat, uvek idemo na pobedu kada igramo kod kuće. Možemo sa svim ekipama da se nadigravamo, tako da nismo zadovoljni bodom, ali dobro je kada se ne izgubi" , bio je jasan Popović.

Popovićeva mreža zatresla se već u 2. minutu meča kada mu je Džo Brajan uputio precizan udarac ka golu.

"Rano primljen gol nekada može da utiče na to da nas probudi. Moramo koncentrisanije da uđemo u utakmicu, da nam se to ne dešava. Kada toliko rano primimo gol, moramo što pre da se vratimo u meč".

Naredni protivnik crno-belih biće ekipa Kelna sa kojom će Partizan odigrati prvi meč 6. oktobra, a zatim i revanš u Beogradu 13. dana istog meseca. Što se tiče drugog meča protiv Nice u Francuskoj, Popović smatra da francuska ekipa nije znatno bolja od Partizana i da će tim uspeti da se nosi sa njihovom igrom i na gostujućem terenu.

"Igraćemo isto na gostujućem terenu. Videli smo da oni nisu bolji od nas i da možemo da se nadigravamo s njima, tako da će naš pristup biti isti" , zaključio je Popović.