Za top golgetera samo najbolje: Hari Kejn od Bajern Minhena dobio "zver na 4 točka"

Kao jedan od glavnih i najvećih sponzora nemačkog šampiona "Audi" fudbalerima Bajerna poklanja luksuzne automobile, a Kejn je odvezao četvorotočkaša vrednog 85.000 evra, golgeter je seo za volan Audija Q8.

Redakcija
24. avgust 2023, 8:56

Hari Kejn. (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Kod njega nema problema! Hari Kejn, kapiten engleske reprezentacije, napustio je Totenhem, pojačao veliki Bajer Minhen i od starta Bundeslige sjajni strelac pokazao je da će biti kapitalno pojačanje Bavaraca u pohodu na Bundesligu i Ligu šampiona!

Dugo su trajali pregovori minhenskog i londonskog kluba, na kraju su se našli na velikih 100 miliona evra obeštećenja, tako da je ubojiti centarfor okrenuo novu stranicu u svojoj karijeri.

Hari Kejn trenutno živi drugu mladost. U razmaku od nekoliko dana dana na profesionalnom i privatnom planu dogodile su mu se sjajne stvari. Pošto je debi u Bundesligi obeležio golom i asistencijom, engleski reprezentativac je pre nekoliko dana dobio četvrto dete u braku sa suprugom Kejt.

Zbog rođenja Henrija Edvarda, centarfor je propustio tradicionalno slikanje fudbalera Bajerna sa kriglama piva u ruci, ali je stigao na vreme da od klupskog sponzora Audija" zatraži i dobije pravu zver od automobila.

"Audi", kao jedan od glavnih i najvećih sponzora nemačkog šampiona fudbalerima Bajerna poklanja luksuzne automobile, a Kejn je odvezao četvorotočkaša vrednog 85.000 evra. Hari Kejn je seo za volan Audija Q8. Naravno, tablicu su personalizovane.