Voli Aleksandra Mitrovića kao sina: Piksi Stojković poslao žestoku poruku Englezima

Mnogo je kritika na njegov račun zbog crvenog kartona. Verujem da se to malo i preuveličava. Za mene je važno da je on maksimalmno koncentrisan za igru u reprezentaciji, za njegovu ulogu u timu. On je ozbiljan momak, posvećen reprezentaciji, rekao je selektor Orlova.

Redakcija
24. mart 2023, 1:27

Aleksandar Mitrović i Piksi Stojković. (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Litvanija je prva na putu selekciji Srbije na putu ka EURO 2024. godine u Nemačkoj! Izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija kreću u kvalifikacije sa proverenim snagama koje kao najubojitiji i najistureniji igrač predvodi Aleksandar Mitrović, prva zvezda Fulama!

Nedavno je Mitrović bio učesnik incidenta na meču FA Kupa između ekipe iz Londona i Mančester Junajteda na "Old Trafordu". nezadovoljan odlukom sudije da Kavena jer je dosudi penal za Junajtzed i tom prlikom isključi Vilijana, Mitrogol je pobesneo! Uneo se u lice arbitnu i odgurnuo ga! Dobio je direktan crveni karton!

Britanska javnost se okomila posle ovog ispada na Mitrovića, traže maksimalnu kaznu i suspenziju do kraja Premijer lige.
Zbog slučaja Aleksandra Mitrovića prvo su reagovali njegov trener u Fulamu Marko Silva, jedan od najpoznatijih engleskih sudija Mark Klatenburg, a na kraju i Fudbalski savez Engleske... 

"Mnogo je kritika na njegov račun zbog crvenog kartona. Verujem da se to malo i preuveličava. Za mene je važno da je on maksimalmno koncentrisan za igru u reprezentaciji, za njegovu ulogu u timu. Mislim da ga sve to što se dešava neće previše poremetiti. On je ozbiljan momak, posvećen reprezentaciji više nego sto odsto. Siguran sam da neće biti problema što se tiče njegovog učinka", rekao je selektor Dragan Stojković.