Voleo mnogo da skija i problematično se oblačio: Evo zašto je smenjen Julijan Nagelsman u Bajernu!

Mladi stručnjak našao se na udaru uprave Bavaraca, cilj je da se šok-terapijom ekipa probudi, savlada u četvrfinalu Lige šampiona Mančester Siti, pa je zato doveden Tomas Tuhel.

Redakcija
24. mart 2023, 11:13

Julijan Nagelsman. (Foto: Getty Images)

I t se dogodilo! Veliki Bajern Minhen otpustio je trenera usred sezone, iako je ekipa i dalje u igru da osvoji Bundesligu, iako je ekipa ušla u četvrfinale Lige šampiona! Očigledno, uprava kluba nije bila zadovoljna ponašanjem, odlukama, postupcima pa i oblačenjem mladog stručnjaka Julijana Nagelsmana (35) za koja su platili čak 25.000.000 evra obeštećenja Lajpcigu!

Nemački mediji prepuni su informacija o otkazu Julijanu Nagelsmanu. Nije sporna toliko odluka, koliko način na koji je to urađeno. Iako su članovi uprave prošle godine kada je osvajao titulu pričali kako će sa njim graditi decenijski tim Bajerna, sve se raspalo. Pretpostavlja se da je Bajern želeo rez zbog dvoomeča sa Mančester Sitijem u četvrfinalu Lige šampiona. Tomas Tuhel je čovek koji zna kako se "građani" pobeđuju i osvaja Liga šampiona jer to uradiosa Čelsijem.

Julijan Nagelsman je odluku da je bivši saznao - iz medija. To je i sam potvrdio i rekao da se u tom trenutku nalazio sa devojkom na skijanju.