Vladan Milojević poveo 46 igrača na Zlatibor: U Rusiju ide "samo" 26

Fudbaleri Crvene zvezde krenuli su na Zlatibor gde će od 19. do 29. juna da odraditi prvi deo priprema za novu sezonu.

Sara Milićev
19. jun 2024, 6:28

Vladan Milojević. (Foto: Uradni facebook profil kluba)

U autobusu Crvene zvezde našlo se 30 fudbalera od kojih će se sedam priključiti do 25. juna, dok će reprezentativci Srbije Uroš Spajić i Srđan Mijailović krenuti sa treninuima tek po povratku ekipe sa drugog dela priprema iz Rusije.

Crveno-beli na spisku imaju 41 igrača, a očekuje se dolazak još dva pojačanja koja su završena.

Na Zlatibor su otputovali: Miloš Gordić, Ivan Guteša, Vuk Draškić, Savo Radanović, Ognjen Mimović, Lazar Nikolić, Stefan Leković, Andrej Đurić, Veljko Milosavljević, Milan Rodić, Viktor Radojević, Ebenezer Anan, Adem Avdić, Dalsio Gomeš, Edmund Ado, Luka Ilić, Nikola Knežević, Vasilije Kostov, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Andrija Maksimović, Aleksa Vasilić, Jegor Prucev, Uroš Kabić, Aleksandar Katai, Vladimir Lučić, Veljko Vukojević, Đorđe Ranković, Žan Filip Kraso i Uroš Sremčević.

Ekipi će se naknadno priključiti Omri Glazer, Naser Điga, In Bom Hvang, Gelor Kanga, Kings Kangva, Piter Olanjinka i Šerif Ndiaje.

Povređen je Miloš Degenek, dok je povratak Milana Borjana pod znakom pitanja.

Očekuju se još dolasci Hoze Luisa Rodrigeza Pume koji je potpisao ugovor sa crveno-belima i otišao na odmor do 25. juna, i Seol Jung Vua.

Kada se izbroje igrači, to je 45 fudbalera koji su na raspolaganju treneru Vladanu Milojeviću. On će pred put u Rusiju morati da odredi ko sa spiska neće ići na put, kako bi dobio broj od podnošljivih 26 igrača.