Uništavaju ga povrede, nervoza i neizvesnost: Ceo svet šokiran posle reakcije slavnog Nejmara

Brazilski fudbalski superstar Nejmar oštro je demantovao glasine da napušta Al Hilal dok je u domovini gledao meč Santos i Palmeirasa.

Redakcija
4. jun 2024, 11:13

SMS, Nejmar i Kulibali. (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Al Hilal je predvođen srpskim asovima Aleksandrom Mitrovićem i Sergejom Milinkovićem Savića superiorno osvojio duplu krunu u Saudijskoj Arabiji. Uz pomoć ostalih asova koji su stigli u klub prošlog leta, kakvi su golman Bono, pa Portugalac Ruben Neveš pa zvezda Napolija Kalidu Kulibali, Al Hilal nije imao premca. Međutim, doprinos uspehu najveće zvezde ekipe Nejmara bio je mizeran. Razlog - teška povreda!

Brazilski superstar, koji se trenutno oporavlja od teške povrede kolena, navodno ozbiljno razmišlja o povratku u Brazil. Njegov dolazak na utakmicu svog bivšeg kluba Santosa protiv Palmeirasa  je podgrejao glasine. Međutim, Brazilac je oštro odbacio mogućnost povratka u domovinu.

"Nema šanse. Imam još godinu dana ugovora sa Al Hilalom. Navijam za Santos, nadam se da ću se jednog dana vratiti, ali trenutno sam fokusiran na Al Hilal. Nadam se da ću imati sjajnu sezonu nakon povrede", rekao je Brazilac za medije u domovini.