U Beogradu kapitenska traka, u Ljubljani nešto drugo: Želite da spavate na krevetu Kristijana Ronalda? Nije problem, ovo je cena!

Hotel u prestonici Slovenije stavio na aukciju krevet gde je spavao čuveni fudbaler, a nešto slično se dogodilo i sa kapitenskom trakom reprezentacije Portugala koju je svojevremeno ljutito bacio na Marakani kada mu nije bio priznat čist gol protiv Srbije u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru 2022. godine.

Redakcija
4. april 2024, 8:55

(Foto: pigac.si)

Prijateljski meč između reprezentacija Slovenije i Porugalije u Ljubljani dugo će ostati u sećanju slovenačkim ljubiteljima fudbala. Tog dana je ekipa selektora Matjaža Keka bila bolja od tima slavnog Kristijana Ronalda sa 2:0.

Selekcija Portugalije je u Ljubljani stigla dan pred meč, što je uobičajeno i odsela u Grand Plaza Hotelu. Igrači su bili smešteni po luksuznim sobama, a ona najbolja i sa najboljim pogledom bila je rezervisana za kapitena i najboljeg igrača Kristijana Ronalda.

Da li je lepo spavao ili je imao noćne more, tek uprava hotela je rešila da proda taj krevet gde je spavala fudbalska ikona. Hotel u Ljubljani je stavio na aukciju krevet gde je savao Ronaldo!

Sam dolazak velikog Kristijana u Ljubljani je izazvao pravu euforiju, mnogobrojni navijači su ga čekali za autogram ili fotografisanje, ali je fudbaler Al Nasra brzo napustio Sloveniju posle šokantvog poraza reprezentacije na Stožicama.

Grand Plaza Hotel je zbog toga odlučio da njegovim najvećim obožavaocima ponudi poseban poklon. Naime, kako prenosi portal 24ur.com, humanitarna akucija će biti održana krajem meseca. Početna cena kreveta će biti 5.000 evra, a konačni prihod će biti doniran u dobrotvorne svrhe.

Slovencima je ideju za prodaju "Ronaldovog kreveta" dala humanitarna akcija koja je pre nekoliko godina bila organizovana u Srbiji.Na prodaj je Kristijanova kapitenska traka. Ronaldo je bio ljut što mu je poništen čist gol na Marakani u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru. Na kraju je bilo 2:2, a Ronalsu nije priznat čist gol.

Portugalac je ljutito skinio traku i bacio je na travu dok je napuštao teren. Dragoceni suvenir pokupio je vatrogasac Đorđe Vukićević, a onda je traka stavljena na aukciju. Kompanija "Mozzart" kupila ju je za 7,5 miliona dinara, a novac je upotrebljen za lečenje Gavrila Đurđevića.