To nisu Grobari, to je kriminalna grupa: Šokantno saopštenje uprave Partizana!

Čelnici velikana iz Humske se oglasili povodom vandalskog čina i oštećenja fotelja u centralnoj loži stadiona na "zapadnoj" strani.

Redakcija
18. septembar 2023, 3:32

Deo stadiona Partizana. (Foto: uradna spletna stran kluba)

Nastavlja se drama! Nekoliko sati pred početak utakmice Partizana i Radnika, grupa navijača crno-belih je upala u svečanu ložustadiona u Humskoj ulici u Beogradu gde sedi uprava. Oštrim predmetima su isekli sve stolice i ispisali poruke "lopovi" i "uprava napolje", uz sada već poznatu paroli "Nećete sedeti tamo gde ste pošli, u našoj kući niste dobrodošli".

Dan posle nemilog incidenta, oglasio se i FK Partizan.

"Fudbalski klub Partizan obaveštava javnost da je u nedelju, 17.septembra, između 4.10 do 4.30 časova ujutru došlo do oštećenja imovine Fudbalskog kluba ''Partizan'', u centralnoj loži stadiona. Ovaj nezapamćeni čin vandalizma nije učinjen od strane partizanovaca, koji vole svoj klub i stadion na kome voljeni klub igra, već od strane pripadnika manje organizovane kriminalne grupe. Oštećenje imovine je zabeleženo na snimcima sa video nadzora, kojima je čitav kompleks stadiona pokriven, a na snimcima je vidljivo da su tri nepoznata muška lica i jedno žensko lice ušla na stadion i izvršili oštećenje centralne lože. Snimci sa video nadzora su dostavljeni nadležnim državnim organima, koji će verujemo vrlo brzo identifikovati počinioce i preduzeti sve zakonom predviđene mere", navodi se u saopštenju.

Najvatreniji navijači Partizana ove sezone bojkotuju utakmice crno-belih i traže odlazak rukovodstva kluba već mesecima. Do sada je ostavku podneo predsednik Milorad Vučelić.