Tako to radi Nemanja Gudelj: Evo zašto je Anastasija Ražnjatović dobila buklet crvenih ruža!

Fudbaler Sevilje i reprezentativac Srbije želeo da obeleži šest meseci od kako su u vezi sa mladom pevačicom, što je oduševilo njene pratioce na "Instagramu".

Redakcija
30. septembar 2022, 11:16

Anastasija i Nemanja na Ibici. (Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca)

Pola godine ljubavi! Na današnji dan pre tačno šest meseci započeli su vezu mlada pevačica Anastadija Ražnatović, ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović i fudbaler Sevilje i reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj!

Mlada dama je objavila na svom "Istagramu" da je u njen dom stigao buket crvenih ruža sa nežnom porukom "Srećnih 6 meseci moja patkice!". Nemanja zaista nije štedeo!

Da su zajedno nisu krili, Anastasijina majka, Svetlana Ceca Ražnatović nije imala ništa protiv da se njena mezimica zabavlja sa fudbalerom, baš kao ni njen brat, bokser Veljko Ražnatović.

Mladi par je koristio svaki slobodan trenutak da bude zajedno, bili su često u Sevilji zbog Nemanjinih obaveza u timu koji trenira španski stručnjak Đulen Lopetegi. Tokom leta proveli su odmor na Ibici, a društvo su im pravili Nemanjan brat Dragi i sestra Vanja i majka Olivera. Pominjalo se da će Nemanja Gudelj preseliti u turski Trabzon ali se od transfera odustalo.

Tokom dvomeča u Ligi nacija protiv Švedske i Norveške, Nemanja Gudelj nije bio u kombinaciji jer je imao stomačni virus tako da je ostao u Sevilji i nije dolazio u Beograd. Naravno, to ga nije sprečilo da kao znak pažnje povodom jubileja Anastasiji pošalje crvene ruže.