Španska patka nije prošla: Juventus videom sa srpskom zastavom odgovorio na prazne priče

Dušan Vlahović nije na prodaju, trenirao je uz Filipa Kostića, a Stara dama okačila detalj sa treninga srpskih reprezentativaca.

Ivan Radošević
31. januar 2023, 4:36

Dušan Vlahović siguran u odluku. (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Plasirali su Španci informaciju da bi poslednjeg dana januarskog prelaznog roka Dušan Vlahović mogao da promeni klub. Navodno, srpski fudbaler se nalazi blizu dogovora sa Real Madridom, ali... Ako je verovati Juventusu, ništa neće biti od tog transfera.
 
Taman što su se zakuvali tračevi oko transfera srpskog golgetera, Juventus je rešio da stavi tačku na tu priču. Upravo u tim trenucima na njihovim profilima na društvenim mrežama pojavio se Vlahovićev snimak sa treninga, uz Kostića, što je jasan signal da nemaju nameru da puste nekadašnjeg napadača Partizana i Fiorentine
 
Inače, o Vlahovićevom odlasku iz kluba već se pričalo tokom januara, pošto je Juventus dobio kaznu. Italijanskom timu oduzeto je čak 15 bodova u tekućem prvenstvu, što bi značajno moglo da utiče na plasman na tabeli i ostanak bez evropskih takmičenja u narednoj sezoni. Zbog toga su fudbaleri počeli da razmišljaju o prelasku u druge klubove, a navodno je i Vlahović, koji se ubrzo oglasio, bio u grupi igrača zainteresovanoj za promenu sredine.