Šokantno saznanje: Da li je poznati novinar Fabricijo Romano posredovao u prelasku Žoaa Feliksa u Barselonu?

Fabricijo Romano se brani od optužbi da je imao ulogu u prelasku Žoaa Feliksa iz Atletika u Barselonu.

Redakcija
18. septembar 2023, 12:07

(Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca)

Na kraju krajeva, Žoao Feliks je uspeo napustiti Atletiko Madrid, nakon što se činilo da će transfer gotovo propasti. Portugalski fudbaler, koji je najskuplje pojačanje u istoriji Atletika, potpisao je za Barselonu, o čemu je prvi izvestio poznati italijanski novinar Fabricijo Romano. Ispostavilo se da je Romano odlično obavešten o dešavanjima i takođe je bio dobro obavešten o ishodu ovog transfera.

Romano je bio čak suočen sa pitanjem da li je stvarno imao ulogu u pomenutom transferu. Romano je bio prvi koji je uspeo dobiti izjavu igrača još prilično pre samog transfera, u kojoj je Žoao Feliks govorio o tome kako želi prelazak.

"Nisam imao nikakvu ulogu, inače se ne mešam u transfere. Samo obavljam svoj posao, dobio sam intervju sa igračem, što je bila dobra prilika. Ali poslovi zavise od igrača, menadžera i klubova, ne od novinara", rekao je Romano.

Nastavak priče bio je vrlo zanimljiv...

"Da nisam ja dobio intervju s njim, neko drugi bi ga dobio. Ako je došao u Barselonu, to se desilo jer je to zaista želeo, poslao je jasnu poruku", dodao je Italijan.