Škrinjar odlazi: Samo Srbin može da ga zameni

Italija bruji da je Nikola Milenković prvi kandidat za selidbu u redove Intera i to odmah.

Ivan Radošević
24. januar 2023, 4:47

Nikola Milenković je stub odbrane Orlova. (Foto: Getty Images)

Srpski defanzivac Nikola Milenković nalazi se na listi želja milanskog Intera, prenose italijanski mediji. Inter će biti prinuđen da krene u poteru za štoperom ukoliko Pariz Sen Žermen do kraja zimskog prelaznog roka završi transfer Milana Škrinjara.
 
Slovački denfanzivac je velika želja uprave Parižana kojoj novac nije problem uprkos činjenici da njemu ističe ugovor na kraju sezone. Italijanski klub zahteva oko 20.000.000 evra za njegovu prodaju ovog leta, a u slučaju da Parižani to ne odluče da plate, Škrinjar će se na "Park prinčeva" preseliti na leto kao slobodan igrač uz keš na ruke.
 
U svakom od slučajeva, Inter će morati da pronađe zamenu za njega, a kao jedna od najvećih želja Simonea Inzagija pominje se Nikola Milenković. Srpski štoper ne pruža zavidne partije u poslednje vreme, odnosno, od Svetskog prvenstva, što se pretočilo i na klub, ali godinama unazad je jedan od boljih defanzivaca Serije A
 
Poznaje ligu, jezik i sve uslove, cena mu nije previsoka i Inter bi mogao da krene po njega, najavljuju tamošnji mediji. Milan Škrinjar je prošle večeri dobio crveni karton u prvom poluvremenu meča sa Empolijem i to bi mogla da bude poslednja utakmica za njega u dresu Intera.