Sampdorija gleda ka Marakani: Dejan Stanković uzima Zvezdinog štopera?

Eksperti za prelazni rok na Apeninima objavili vest da klub iz Đenove želi da u januaru dovede iskusnog defanzivca Aleksandra Dragovića, takav igrač im je neophodan u borbi za opstanak u Seriji A.

Redakcija
30. novembar 2022, 8:02

Aleksandar Dragović. (Foto: ataimages.rs)

Prvo Dejan Stanković, pa Aleksandar Dragović! Sampdorija je najpre angažovala doskorašnjeg trenera Crvene zvezde, a kako prenose uticajni ljudi u Italiji, klub iz Đenove želi i iskusnog defanzivca tima sa Marakane Aleksandra Dragovića!

Kako prenosi Đanluka di Marsio koji je dobro upućen u dešavanja u Seriji A, ekipa koja trenutno na tabeli Serije A zauzima pretposlednje 19. mesto i u zoni je ispadanja, želi dodatno da se pojača u januarskom prelaznom roku. Sampdorija je osvojila skromnih šest bodova, ostvarena je samo jedne pobede, ima tri remija i čak 11 poraza. Po preuzimanju ekipe Dejan Stanković je za kratko vreme razdrmao igrače, ali to nije bilo dovoljno da se pobegne iz opasne zone pa je klub na čelu sa Markom Lanom odlučio da u januaru dovede pojačanja. Di Marsio navodi da bi upravo Aleksandar Dragović trebalo da stigne u klub.

Aleksandar Dragović je u dosdanjem toku karijere pored Crvene zvezde igrao i za bečku Austriju, Bajer Leverkuzen, Lester, Dinamo iz Kijeva. Za nacionalnu selekciju Austrije ima čak 100 utakmica, a postigao je i dva gola.

Dejan Stanković zna Dragovića, sarađivali su u LJutice Bogdana. S obzirom da iskusni defanzivac ima ugovor sa crveno-belima do leta 2024. godine, najrealnija opcija je pozajmica do leta 2023. godine.