Realov Brazilac ponovo provocira: Džošua Kimih nije reagovao na izazivačko ponašanje

Real Madrid je u revanš utakmici polufinala Lige šampiona pobedio Baern sa 2:1 i prošao u finale u kojem će ga 1. juna na "Vembliju" čekati Borusija Dortmund.

Sara Milićev
9. maj 2024, 5:56

Vinisijus Žunior, napadač Real Madrida. (Foto: Getty Images)

U redovima Real Madrida ponovo je dominirao sjajni Brazilac Vinisijus Žunior, ali ponovo je uspeo da naljuti fudbalske fanove svojim ponašanjem.

On je prilikom jednog udarca iz kornera za Real u završnici utakmice imao susret s Džošuom Kimihom. Bajernov igrač je požurio da mu da loptu, kako bi što pre izvede prekid.

Nemac je Brazilcu dao loptu u ruke, ali Vinisius je sve napravio da uspori proces izvođenja kornera. Kimih je nakon toga još jednom otišao po loptu i dao mu je u ruke. Vinisius je ispustio tu loptu i odšetao prema kaznenom prostoru, a korner je došao da izvede Luka Modrić. Realov fudbaler je pokušao dodatno da isprovocirati Bajernovog vezistu, ali se to nije dogodilo.

Vinisijus je već dugo vremena na udaru navijača i javnosti zbog svog ponašanja. Zamera mu se prevelika teatralnost i bezobrazno i provokativno ponašanje na terenu, što često iritira navijače i protivničke igrače.