Real Madrid potvrdio skandal: Uhapšena četiri igrača zbog video snimka, preti im zatvorska kazna

Trojica fudbalera Real Madrida uhapšena su zbog snimka iz kreveta s maloletnicom, koji su kasnije delili sa ostatkom ekipe. Radi se o igračima rezervnog tima.

Redakcija
15. septembar 2023, 8:24

Real Madrid. (Foto: uradna spletna stran kluba)

Prema pisanju "El Confidenciala", uhapšena četiri fudbalera Real Madrida zbog deljenja snimka sa maloletnicom. Fonsi Loaisa, novinar iz Španije, otkrio je da su to u pitanju Raul Asensio (20), Aleks Aleman (18), Andres Kampos (21) i Borha Alonso (19).
 
Radi se o igračima koji nastupaju za drugi tim Real Madrida, Real Madrid Kastilja i fudbalerima koji igraju za Real Madrid C. Igrači su privedeni u policijsku stanicu. Optuženi su za snimanje seksualnog čina s devojkom i deljenje s ostalim igračima.

Za sada se ne zna ko je od njih u navodnoj vezi sa 16-godišnjakinjom, za šta ih je optužila majka žrtve. Jedan od uhapšenih fudbalera bio je u vezi sa pomenutom maloletnom devojkom, ali ona nije pristala na snimanje videa, zbog čega je izbio problem.

Posle optužbi, osam dana kasnije, policija je upala u trening-centar "Valjdebebas", gde je uhapsila osumnjičene, a tu su bili i prvotimci Real Madrida. 
 
Posle hapšenja, oni su odvedeni i zadržani u pritvoru i oduzeti su im telefoni.

U njenoj prijavi se navodi da je jedan od fudbalera snimao seksualni čin njene ćerke i zatim ga je podelio s ostatkom ekipe. Sve se dešavalo na Kanarskim Ostrvima. Nalaze se u prostorijama policije i verovatno će tamo ostati tokom istrage.
  
Tim povodom oglasio se klub kratkim saopštenjem na sajtu.

"Real Madrid želi da saopšti da je saznao da su igrač Kastilje i tri igrača Real Madrida C dali izjave Civilnoj gardi u vezi sa žalbom na navodno emitovanje privatnog videa preko "Whats appa". Kada se klub detaljno upozna sa činjenicama, preduzeće odgovarajuće mere".