Real Madrid juri centarfora: Samo Srbin može da zameni Karima Banzemu!

Uticajni šanski "As" navodi kao ekskluzivno da je "kraljevski klub" u pregovorima da dovede Dušana Vlahovića u Juventusa već ovog leta.

Redakcija
22. mart 2023, 10:33

Dušan Vlahović. (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Traži se golgeter top klase! Prema pisanju uglednog španskog "Asa",Real Madrid je zainteresovan da na kraju sezone angažuje Dušana Vlahovića (23), napadača Juventusa i Orlova.

"Čelnici Reala žele da angažuju Erlinga Halanda ili Kilijana Mbapea, ali dok ne dođe do realizacije transfera dvojice napadača u Madrid, njihova alternativa je Dušan Vlahović. Njegova konkurencija bi mogao da bude Hari Kejn", navode Španci.

Medij podseća da je Real Madrid već bio zainteresovan za usluge Dušana Vlahovića, kao i da je srpski fudbaler u zimskom prelaznom roku bio na korak od prelaska u Mančester Junajted.

"Kada se gldaju kvaliteti Dušana Včahovića, Srbin je kompatibilniji s Benzemom nego što bi to bio Hari Kejn. Ako Kejn dođe u Real, onda bi Benzema na kraju sezone morao da napusti Madrid. To ne bi bio slučaj s Vlahovićem, jer bi Francuz i Srbin naredne sezone mogli zajedno da predvode napad Reala", objasnili su u "Asu".

Dušan Vlahović je u januaru 2022. godine stigao u Juventus za 80 miliona evra iz Fiorentine i ima ugovor sa torinskim klubom do juna 2026. godine. Na 49 utakmica u dresu torinskog velikana postigao je 20 golova.