Radikalan potez bivšeg reprezentativca Brazila: Dosta mu je svega, započeo štrajk glađu!

Dani Alvešu je život krenuo naopako od kako je dospeo u zatvor zbog sumnje da je silovao devojku u Barseloni, supruga ga je nedavno ostavila te on odbija da jede.

Miloš Zekić
18. mart 2023, 11:03

Dani Alveš sa svojom izabranicom. (Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca)

Svet je bio šokiran na koje niske grane je pao slavni brazilski fudbaler Dani Alveš, bivši desni bek Barselone, Juventusa i PSŽ, koji se od kraja prošle godine nalazi u zatvoru zbog optužbi za silovanje jedne 23-godišnje devojke u noćnom klubu u Barseloni.

Sunovrat desnog beka se tu nije završio, tako da sama činjenica da je u zatvoru zbog teškog dela koje mu se stavlja na teret nije bila dovoljna, već je njega u međuvremenu napustila i supruga Žoana Sans. Putem svog "Instagrama" ona je objavila da se razišla od Alveša uz poruku da će "uvek biti tu samo u drugačijoj ulozi".

Alveš nije, prema navodima brazilskih medija, dobro podneo ovaj udarac, te nakon saopštenja putem kog mu je supruga lično saopštila da se razvodi od njega, odbija da jede u zatvoru u kojem se nalazi još od ponedeljka.

Prema navodima brazilske emisije "Cuatro al día" koja se poziva na izvore bliske igraču, Alveš je u stanju potpunog rastrojstva, razdražljiv je i vrlo nervozan zbog odluke Žoane da se raziđe od njega. Vreme provodi sam, zaključan u ćeliji i ne želi da komunicira.