Proradila veza Saudijska Arabija - Italija: Gazde Juventusa u panici, Dušan Vlahović na stolu ima ključni papir!

Prema navodima medija na Apeninima, intervju Aleksandra Mitrovića u kome on kaže da je Vlahoviću zanimljiva opcija prelaska na Bliski istok izazvala je opsadno stanje u Juventusu, a čelnici kluba iz Torina imaju novi plan.

Redakcija
18. septembar 2023, 11:34

Dušan Vlahović i Federiko Kjeza. (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Klima u Torinu je promenjiva, često je hladno i pada kiša, ali je zato u Rijadu toplo, sunčano i - bogato! Ovako je svoj boravak u Saudijskoj Arabiji opisao Dušanu Vlahoviću njegov saigrač iz reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović! Italijanski mediji su preneli izjavu doskorašnjeg napadača Fulama koj je ovoga leta prešao u Al Hilal gde trese mreže, igra sjajno i zarađuje 25.000.000 evra po sezoni. Ubojiti golgeter je "savetovao" saigrača iz špica reprezentacije da im se pridruži na Bliskom istoku.

Kako navode pojedini mediji na Apeninima, Dušan Vlahović i čelnici Juventusa održaće važan sastanak, sve zbog intervjua Aleksandra Mitrovića. Snažni napadač je za italijanske medije otkrio da se za Saudijsku Arabiju raspitivao i njegov saigrač iz napada u reprezentaciji Dušan Vlahović. To je izazvalo buru u redovima "Stare dame".

Klub iz Torina je reagovao, napravljeni su planovi koji bi trebalo da budu predočeni prvoj zvezdi tima koji se ove godine ne takmiči zbog kazne ni u jednom evropskom kupu. Iako se činilo da su ovog leta čelnici Juvea spremni da ga prodaju zbog finansijskih problema, Vlahović je insistirao da ostane. Na startu nove sezone dao je četiri gola. Niko ne želi ni da čuje o rastanku.

Kako navode mediji, Vlahovića u Juventusu smatraju ključnim igračem "Stare dame" i da čak klub iz Torina želi da produži ugovor sa njim za godinu dana. Trebalo bi da traje do 2028. umesto 2027. godine. Naravno, biće mu veća i zarada.