Poznata sudbina odloženog meča Partizan-Crvena zvezda: Ovo je najverovatniji termin!

Gotovo je sigurno da će se 171. večiti derbi i ostalih sedam pomerenih utakmica igrati tek pred kraj jesenjeg dela sezone i to 6. decembra.

Redakcija
26. septembar 2023, 8:30

Duel Kataija i Pantića na derbiju (Foto: uradna spletna stran kluba)

Crvena zvezda i Partizan neće odigrati 171. derbi u zakazanom terminu, sutra od 19.00 časova u Humskoj. Odluka da se odloži celo 9. kolo Superlige zbog tragičnih događaja na Kosovu i Metohiju izazvala je velike probleme u ionako zgusnutom kalendaru jesenjeg dela prvenstva.

Srbija ima tri kluba koja su učesnici evropskih kupova, tako da su termini utorak - četvrtak kada se igraju Liga šampiona, Liga Evrope i Liga konferencije svakako zauzeti. Trebalo da krene i Kup Srbije.

Gotovo je sigurno da će se 171. večiti derbi i ostalih sedam pomerenih utakmica igrati tek pred kraj jesenjeg dela sezone i to 6. decembra. I to je termin koji je rezervisan za Kup Srbije, za osminu finala, ali će ti mečevi biti odloženi za prolećni deo sezone, da bi se tih dana, od utorka do četvrtka, odigrala Superliga.

Posle 6. decembra ostaće da se odigraju još tri kola do kraja prvog dela šampionata, Superliga Srbija se završava 23. decembra utakmicama 20. kola.