Posle otkazivanja derbija koji bojkotuju Grobari, oglasio se Miloš Vazura: Fudbal u ovom trenutku nije tema

Generalni direktor velikanaiz Humske ističe da otkazivanje derbija u drugom planu u odnosu da ostale važnije događaje.

Redakcija
26. septembar 2023, 1:44

(Foto: uradna spletna stran kluba)

Već smo izvestili da je 171. derbi između Partizana i Crvene zvezde odložen. U Srbiji je proglašen Dan žalosti zbog tragičnih događaja u manastiru Banjska na Kosovu i Metohiji.

Dakle, derbi neće biti odigran, i teško je tvrditi da odgoda utakmice ne odgovara Crvenoj zvezdi i Partizanu. Zvezda nije bila saglasna sa izborom sudije Srđana Jovanovića, dok su kod Partizana očekivali bojkot navijača.

Generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, koji je bio izložen kritikama navijača i pozivima na ostavku, obratio se javnosti. Rekao je da fudbal trenutno nije u prvom planu.

"Proglašen je Dan žalosti, a tokom komunikacije sa ljudima iz Zajednice Mozzart Bet Superlige i ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije nam je rečeno da će se celo kolo odložiti. Spremali smo se za ovo, ali nažalost, tema nije fudbal, Sad su bitnije neke druge stvari. Utakmica će se odigrati u drugom terminu. Čekamo da nam se kaže kad. U svoje i u ime Partizana izražavam saučešće prodicama stradalih“, rekao je Miloš Vazura za TV Arena Sport.