Portugalac više ne može da se kontroliše: Opet Mesi, Mesi i opet prostačka reakcija Kristijana Ronalda

Tokom meča između Al Šababa i Al Nasra koji su dobili gosti, legendarni Kristijano Ronaldo dao gol ali se i divljački poneo prema navijačima domaćih koji su ga provocirali sa tribina.

Redakcija
25. februar 2024, 9:16

(Foto: uradna spletna stran kluba)

U Pro ligi Saudijske Arabije domaći Al Šabab i Al Nasr odigrali borben, uzbudljiv i žustar meč, agosti su slavili slatku pobedu rezultatom 3:2. Sa dva gola, gostujući igrač Anderson Taliska je zablistao, ali nakon utakmice najviše se govorilo o prvoj zvezdi tima, Kristijanu Ronaldu. Portugalski veteran je postigao gol, ali je takođe vodio borbu sa navijačima domaće ekipe koji su ga provocirali sa tribina.

Tokom meča, Ronaldo je slušao glasne povike "Mesi, Mesi!" i na kraju je navijačima jasno pokazao šta misli o njihovom navijanju. Društvene mreže ponovno su preplavljene video-snimcima, a ovaj put je CR7 odgovorio provokatorima vulgarnim gestom i bio taj koji se smejao poslednji.

Kristijano Ronaldo je u ovoj sezoni postigao već 27 golova i imao 11 asistencija. Na tabeli lige, Al Nasr se nalazi na drugom mestu, sa četiri boda zaostatka za Al Hilalom, dok Al Šabab trenutno zauzima 11. mesto.